Results 1 to 2 of 2

Thread: TBS Oblivion - No response to radio. Using Crossfire

  1. #1
    Navigator
    Join Date
    Aug 2014
    Location
    Fremont, CA
    Posts
    14

    TBS Oblivion - No response to radio. Using Crossfire

    Hi There,

    I just got a brand new oblivion today in the mail from you. I soldered up the crossfire nano to it. I have it bound to the crossfire micro tx in my taranis. Solid Green on transmitter module and receiver module. Problem is in the video out i'm asked to center my sticks. Waiting for crsf. I center the sticks and nothing happens.

    I hear three quick beeps followed by two longer beeps when I plug in a battery to the oblivion. I see a solid blue light next to a solid green light next to a blinking red light on the top board. There is another solid blue light on the other side of the top board.

    I have attached a pic of the oblivion and the wiring to the receiver.

    I have verified output channels 1 and 2 are set to CRSF T and CRSF R on the crossfire nano receiver.

    I am able to use the same crossfire micro tx on the same taranis with a different model selected to fly my disco pro.

    I don't know what to do next. Please advise.

    Thanks!
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	IMG_0794.jpg 
Views:	20 
Size:	218.1 KB 
ID:	78761  

  2. #2
    Navigator
    Join Date
    Aug 2014
    Location
    Fremont, CA
    Posts
    14
    Figured it out. Had the white and yellow wires reversed. This can be closed. TY

Similar Threads

  1. TBS Oblivion
    By Cali in forum Team-Black Sheep
    Replies: 5
    Last Post: 15th August 2019, 06:41 AM
  2. Flash Betaflight 3.4 on the Oblivion
    By hover in forum TBS Support
    Replies: 1
    Last Post: 22nd August 2018, 06:57 PM
  3. change power level of vtx on Oblivion with OSD?
    By EnchiladaJones in forum Team-Black Sheep
    Replies: 0
    Last Post: 9th May 2018, 04:28 PM
  4. Replies: 0
    Last Post: 31st March 2018, 06:28 PM
  5. APM 2.6 No response to radio? But calibrated fine...
    By bRandom in forum OSDs & Flight Controllers
    Replies: 1
    Last Post: 11th December 2014, 12:09 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •