www.immersionrc.com

Results 1 to 4 of 4

Thread: Cannot enter the main menu page............

  1. #1
    Navigator Cary Pond's Avatar
    Join Date
    Jul 2015
    Posts
    226

    Cannot enter the main menu page............

    Hello all !!

    I cannot enter the main menu page by holding the throttle stick down and left. Hold it there for 10 seconds and stays on start up page. Quad arms fine and runs fine. Want to go into Protunes and change some profiles and be able to access other features here.

    I did transfer data from one Taranis to a second Taranis that I am currently using and is this the problem ? Do I need to re- run Wizzard ?

    Edit: Re-ran wizzard and nothing.

    Thanks:
    Cary
    Last edited by Cary Pond; 20th August 2018 at 10:04 AM.

  2. #2
    Co-Pilot ImmersionRC Support's Avatar
    Join Date
    Apr 2016
    Posts
    1,943
    Hi,

    What mode are you flying on your transmitter?

  3. #3
    Navigator Cary Pond's Avatar
    Join Date
    Jul 2015
    Posts
    226
    Running Mode 2. Throttle and Yaw on left stick and Pitch and Roll on right. Have tried both left and right sticks to activate.

    I have previously been able to enter the menu page. Haven't used this quad in over 4 months and when tried to enter the menu page, could not.

    Also, I'm running version 1.0.0.23 if this makes any difference. I have a 285 that I was able to get into this menu.
    Last edited by Cary Pond; 20th August 2018 at 03:45 PM.

  4. #4
    Navigator Cary Pond's Avatar
    Join Date
    Jul 2015
    Posts
    226
    Anyone else with this problem ?

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 9th September 2017, 08:31 PM
  2. vortex main menu
    By mizzen in forum Immersion Vortex Support
    Replies: 3
    Last Post: 19th December 2015, 03:54 PM
  3. how to enter osd menu when we are in mode 1 ?
    By skullofcob in forum ImmersionRC Support
    Replies: 1
    Last Post: 7th August 2015, 12:02 PM
  4. Vortex enter OSD menu using futaba mode 3 ?
    By Boonzie in forum ImmersionRC
    Replies: 0
    Last Post: 23rd May 2015, 01:06 AM
  5. Disco Pro - Can't enter CORE menu
    By forty2 in forum Team-Black Sheep
    Replies: 2
    Last Post: 14th April 2014, 01:50 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •