www.immersionrc.com

Results 1 to 6 of 6

Thread: S.Port telemetry to OSD on Mojo230?

  1. #1
    Navigator
    Join Date
    Jun 2018
    Posts
    12

    S.Port telemetry to OSD on Mojo230?

    Hello. I have a Mojo230 with an s.port receiver. I have the s.port wire of the RX connected to UART#2's Rx port and have an extra "servo" connector installed to the 5V, Gnd, and RX of that port as well. I configured UART2 to SmartPort in BetaFlight. With no extra s.port sensors connected to the servo connector, I get full voltage, power, amps, consumption in the OSD and on my x10s telemetry screens. If I add Vario and GPS s.port sensors to the servo connector, I get that telemetry back on my Tx as well.......however, I don't get any GPS or altitude data in the OSD?

    Can you display additional S.Port telemetry in the 230 OSD? I find it strange that it's sharing all the power data over the s.port bus, but not the additional sensor data. Any info you can provide would be appreciated.
    Thanks,

    KevinB

  2. #2
    Navigator
    Join Date
    Jun 2018
    Posts
    12
    ANYONE??? The ImmersionRC website points here as the "preferred" location for online support. So far, it seems non-existent?

    KevinB

  3. #3
    His Royal Sassiness ssassen's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Netherlands
    Posts
    9,691
    The answer is no, it can't display s.port telemetry.
    Purveyor of the FPV secret sauce at ImmersionRC

  4. #4
    Navigator
    Join Date
    Jun 2018
    Posts
    12
    Ok. That's too bad. Thanks for the reply.


    If I set UART2 to FRSky telemetry instead of S.Port, would THAT telemetry make it to the OSD?


    KevinB
    Last edited by KevinB; 14th June 2018 at 07:24 PM.

  5. #5
    I've researched this before. If you hook up a gps to a vortex you have 2 choices: put it on s-port to send the gps data to your taranis, or hook it up a uart and get gps in osd.

    Sent from my LG-H870 using Tapatalk

  6. #6
    Navigator
    Join Date
    Jun 2018
    Posts
    12
    Quote Originally Posted by fallenwout View Post
    I've researched this before. If you hook up a gps to a vortex you have 2 choices: put it on s-port to send the gps data to your taranis, or hook it up a uart and get gps in osd.
    With the original Vortex, yes, you can do this. Can you confirm that it works with a UART set as GPS on the Mojo? Thanks.

    KevinB

Similar Threads

  1. Mojo230 OSD mode control via transmitter?
    By slice in forum Immersion Vortex Support
    Replies: 1
    Last Post: 15th March 2018, 03:38 AM
  2. Mojo230 audio
    By slice in forum Immersion Vortex Support
    Replies: 4
    Last Post: 11th March 2018, 12:32 PM
  3. PDB with OSD USB port blocks USB port on SPracing F3 board
    By Flippertribe in forum OSDs & Flight Controllers
    Replies: 13
    Last Post: 13th October 2016, 10:50 PM
  4. Replies: 14
    Last Post: 25th April 2016, 10:54 AM
  5. Replies: 3
    Last Post: 14th August 2013, 02:37 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •