Results 1 to 2 of 2

Thread: Tiny OSD III Flicker when I apply Throttle

  1. #1
    Navigator Mowgli's Avatar
    Join Date
    Jun 2016
    Location
    Denmark, Skovlunde
    Posts
    18

    Tiny OSD III Flicker when I apply Throttle

    Firmware 2.9
    Wired according to the manual.
    The Camera/Vtx is getting power through the Balancer on the flight battery (2200 25c) (Plane is pulling a max of 10 amps)
    Camera Runcam Swift Mini
    VTX : Eachine TX801


    Problem
    When I apply throttle the OSD info starts to flicker and as I apply more throttle it disappears totally, and I get interference on the video.
    When I throttle back the osd info comes back (Sometimes it does not).
    If no Throttle then the video image and OSD is solid.


    When I leave out the OSD and power the camera and vtx through the Balancer, there is no interference at all - it's rock solid.


    Any suggestions?

  2. #2
    Navigator Mowgli's Avatar
    Join Date
    Jun 2016
    Location
    Denmark, Skovlunde
    Posts
    18
    Could it be a power problem?
    It's in a ZOHD Nano talon with a 30 amp ESC/ 1amp BEC.

Similar Threads

  1. Replies: 10
    Last Post: 21st September 2015, 03:48 AM
  2. Replies: 3
    Last Post: 15th March 2013, 11:44 PM
  3. Will reengineering apply to Lincoln Lab?
    By wety in forum PILOT'S LAB
    Replies: 2
    Last Post: 14th December 2012, 11:49 PM
  4. Silly Z2 Build Question, how to apply 3m77/90
    By Derek_S in forum RC TECH
    Replies: 4
    Last Post: 27th November 2012, 09:08 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •