image
Results 1 to 2 of 2

Thread: Pixhawk 2.4.6 autotune problem.

  1. #1
    Forum Member
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    62

    Pixhawk 2.4.6 autotune problem.

    I have a Tarot T18 setup on a Pixhawk 2.4.6. I have set channel 7 to autotune. I selected alt hold and when I try to enable autotune it says "Mode change failed". Also tried autotune in the flight modes. Still says "Mode change failed". Any suggestions?

  2. #2
    Forum Member
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    Grantham, Queensland
    Posts
    92
    Really old thread now BUT some others may come along with the same problem. Hope this helps.

    If the quad is not armed and actually flying it will say "mode change failed" It cannot do it on bench test.
    The same with "Flip" It will give the same message but it works when flying.

Similar Threads

  1. Pixhawk connection problem
    By mirmanchuck in forum OSDs & Flight Controllers
    Replies: 4
    Last Post: 19th May 2017, 08:36 AM
  2. 3DR Pixhawk vs Pixhawk clones
    By Just for fun in forum OSDs & Flight Controllers
    Replies: 94
    Last Post: 8th April 2016, 02:48 PM
  3. Help please with autotune on apm 3.2.1
    By Greg32 in forum OSDs & Flight Controllers
    Replies: 1
    Last Post: 28th July 2015, 06:49 AM
  4. Cleanflight autotune naze 32 acro ?
    By Dangercomando in forum FAQs
    Replies: 3
    Last Post: 10th November 2014, 10:47 PM
  5. PX4/Pixhawk
    By gti in forum OSDs & Flight Controllers
    Replies: 0
    Last Post: 15th February 2014, 11:02 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •