www.immersionrc.com

Results 1 to 4 of 4

Thread: Vortex 250 pro - Level modes don't work anymore

  1. #1
    Navigator Mavericksan's Avatar
    Join Date
    Jul 2016
    Posts
    132

    Exclamation Vortex 250 pro - Level modes don't work anymore

    Today I wanted to try my good old Vortex 250 pro.
    The mode was set to Angle, I armed and immediately the bird rolled over.

    I tried Acro Mode and everything was fine.

    At home in BF I wanted to calibrate the Gyro, but doesn't work. In BF setup the flight level is wired - see attached screenshot.
    In the motors test section of BF, both motors 3 and 4 spin at 1500-1600 after arming - in Angle and Horizon mode.
    When I arm in Acro mode, all motors spin around min_throttle....

    What's wrong with the level modes?
    Why it won't calibrate? Click image for larger version. 

Name:	Unbenannt2.JPG 
Views:	58 
Size:	115.5 KB 
ID:	77195

  2. #2
    Co-Pilot ImmersionRC Support's Avatar
    Join Date
    Apr 2016
    Posts
    1,943
    Pls calibrate your 250 from withing the osd menu and see if that fixes it.

  3. #3
    Navigator Mavericksan's Avatar
    Join Date
    Jul 2016
    Posts
    132
    Quote Originally Posted by ImmersionRC Support View Post
    Pls calibrate your 250 from withing the osd menu and see if that fixes it.
    I flashed OSD and BF, reseted tx and at least at the bench it works.

    Gesendet von meinem SM-T800 mit Tapatalk

  4. #4
    Navigator Mavericksan's Avatar
    Join Date
    Jul 2016
    Posts
    132
    Quote Originally Posted by Mavericksan View Post
    Today I wanted to try my good old Vortex 250 pro.
    The mode was set to Angle, I armed and immediately the bird rolled over.

    I tried Acro Mode and everything was fine.

    At home in BF I wanted to calibrate the Gyro, but doesn't work. In BF setup the flight level is wired - see attached screenshot.
    In the motors test section of BF, both motors 3 and 4 spin at 1500-1600 after arming - in Angle and Horizon mode.
    When I arm in Acro mode, all motors spin around min_throttle....

    What's wrong with the level modes?
    Why it won't calibrate? Click image for larger version. 

Name:	Unbenannt2.JPG 
Views:	58 
Size:	115.5 KB 
ID:	77195
    Before this happened, I changed PIDs via OSD in the field.

    Hope this is not a software glitch in OSD that after saving the tunes within OSD the level modes won't work.

    I will test this afternoon....

    Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

Similar Threads

  1. Vortex flight modes
    By bourney in forum ImmersionRC Support
    Replies: 12
    Last Post: 19th December 2016, 12:54 AM
  2. LED don't work anymore after testing led tab in CF
    By vtx285 in forum Immersion Vortex Support
    Replies: 0
    Last Post: 18th September 2016, 12:22 PM
  3. Adding aux modes in CF for vortex 285
    By fizou in forum Immersion Vortex Support
    Replies: 1
    Last Post: 6th September 2016, 12:45 AM
  4. Replies: 2
    Last Post: 10th July 2015, 04:48 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •