Results 1 to 3 of 3

Thread: Cricket V1 stuck on one channel

  1. #1
    Navigator
    Join Date
    May 2014
    Location
    Alabama
    Posts
    13

    Cricket V1 stuck on one channel

    I'm currently encountering problems with the FX799T video transmitter getting stuck on a particular channel. I'm running the Cricket V1 600mW and it will only broadcast on 5880. The button presses change the lights, but not the broadcast frequency. Any solutions out there? Thanks in advance.

  2. #2
    Penguins Do Fly! paintz2007's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Ohio
    Posts
    2,839
    you should open a ticket at support.readymaderc.com and they will get you squared away.

  3. #3
    Navigator
    Join Date
    May 2014
    Location
    Alabama
    Posts
    13
    That's what I ended up doing. RMRC replaced the unit and even gave me a V2! Now I can change frequencies AND respect the RF environment at the field

    Seriously though, ReadyMadeRC has never let me down. Their support team rocks!

Similar Threads

  1. Replies: 10
    Last Post: 22nd February 2017, 03:18 AM
  2. Poor distance with Cricket 200mw
    By Hmerly in forum RMRC Support
    Replies: 1
    Last Post: 11th January 2016, 09:17 AM
  3. Cricket 200mw 5.8 video Tx
    By salmans21 in forum ReadyMadeRC
    Replies: 8
    Last Post: 24th November 2015, 10:58 PM
  4. 1.3 1500mW Readymade Video transmitter stuck on channel 8
    By OdinsEyeFPV in forum ReadyMadeRC
    Replies: 8
    Last Post: 22nd March 2015, 11:18 AM
  5. Replies: 1
    Last Post: 1st July 2014, 08:38 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •