Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 20 of 20

Thread: Fpv mudskipper not working with battery

  1. #11
    Navigator
    Join Date
    Dec 2015
    Posts
    15
    I put the voltage meter on each esc and am getting twelve volts to all but nothing out of them

  2. #12
    Navigator
    Join Date
    Dec 2015
    Posts
    15
    Rmrc got back to me via St and I was told to put the hex code from the dodo page on clean flight. Done that and I have the same issue. Waiting to see what their next step for is going to be. Glad they were so quick to try and help, day after Christmas too. Really appreciate the effort. Thx

  3. #13
    Navigator
    Join Date
    Dec 2015
    Location
    Columbus OH
    Posts
    46
    In one of your pictures, you have a 4s battery. You are getting 12 volts to the ESCs even when using a 4s battery?

  4. #14
    Navigator
    Join Date
    Dec 2015
    Location
    Columbus OH
    Posts
    46
    Quote Originally Posted by littlet23060 View Post
    I put the voltage meter on each esc and am getting twelve volts to all but nothing out of them
    in one of your pictures you show a 4s battery. Are you getting 12v at each esc even with a 4s battery?

  5. #15
    Navigator
    Join Date
    Dec 2015
    Posts
    15
    No the twelve was with a three cell, i was just trying different batteries I had to rule out the battery being the problem. I've got everything on clean flight looking good, all channels from rx are working right, 1000_2000 for end points, or really close, 1500 mid, arm switch set, it goes green as should, on the motor tab when armed they show spinning up like they should buy nothing with battery in. I used the hex on the dodo page to flash hardware and used the text on the mudskipper page to rerun through cli. From what I've been reading and told I have done everything right but no power going through esc to motor.

  6. #16
    Navigator
    Join Date
    Dec 2015
    Posts
    15
    Well for anyone monitoring this, here is the latest message I sent to rmrc through their support ticket system.

    I did the clean flight again and it started working. Yes. Cut it off, put props back on and check her out. Plug battery in and nothing, so I go back in side to the basement to check it out, I put the battery in and it started beeping then flash, it caught fire where one of the screws for the motor is. Wtf. Scared the life out of me. I dropped it and now the vtx antenna is broke. There must of been a short or something somewhere. How do I get this thing back to you to confirm this and get one that is working properly.

  7. #17
    Navigator
    Join Date
    Dec 2015
    Location
    Columbus OH
    Posts
    46
    What is your ticket number? I am not on the support team, but we will get this taken care of right away. I have no idea how this happened - I personally test flew each unit before it left our facility, but we want you to have the best possible experience with your mudskipper so we will make it right!

  8. #18
    Navigator
    Join Date
    Dec 2015
    Posts
    15
    84074. Just let me know if there is anything else you need me to do.

  9. #19
    Navigator
    Join Date
    Dec 2015
    Location
    Columbus OH
    Posts
    46
    got it! I passed it along to the guys and we will get you taken care of right away

    Sorry for the trouble youve had!

  10. #20
    Navigator
    Join Date
    Dec 2015
    Posts
    15
    Thanks for all the help, I've got it boxed up and shipping back tomorrow.

Similar Threads

  1. Vortex not working, only beeping when I plug battery in
    By davidwanj in forum ImmersionRC Support
    Replies: 1
    Last Post: 19th December 2015, 01:44 PM
  2. Replies: 4
    Last Post: 6th December 2015, 06:31 PM
  3. Replies: 5
    Last Post: 18th December 2014, 02:29 PM
  4. How long on Futaba 8FG internal battery (7.2V Nimh 1800 mAh battery) and EzUHF
    By DiscoTuna in forum Power Regulation / Power Distribution
    Replies: 3
    Last Post: 9th October 2013, 02:01 PM
  5. Replies: 1
    Last Post: 28th August 2013, 06:15 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •