www.immersionrc.com

Results 1 to 3 of 3

Thread: Ezosd buttons not changing rssi values. Help Thanks

  1. #1
    Forum Member
    Join Date
    Jun 2013
    Posts
    63

    Ezosd buttons not changing rssi values. Help Thanks

    I have a ezosd and ezuhf set up.
    I'm not able to change the max rssi or min rssi values from the bottons on the ezosd. My monitor showers everything even the rssi. I just can't calibrate the rssi. I also have channel 8 set to rssi in the tools menu.
    Thanks

  2. #2
    Forum Member
    Join Date
    Jul 2015
    Posts
    250
    You shouldn't need to calibrate. I have the same "issue" on mine, and it works fine. Also if you're using the RSSI cable you don't need to have rssi set on any channels

  3. #3
    Forum Member
    Join Date
    Jun 2013
    Posts
    63
    Quote Originally Posted by Team Lacuna View Post
    You shouldn't need to calibrate. I have the same "issue" on mine, and it works fine. Also if you're using the RSSI cable you don't need to have rssi set on any channels
    Good then looks as if I'm ready to go.
    Thanks

Similar Threads

  1. TBS EzOSD RSSI values
    By sl4ppy in forum ImmersionRC
    Replies: 5
    Last Post: 13th March 2014, 05:44 AM
  2. EZOSD buttons and RSSI Mod
    By kalikraven in forum ImmersionRC
    Replies: 1
    Last Post: 4th February 2014, 12:48 AM
  3. Replies: 0
    Last Post: 3rd February 2013, 06:51 PM
  4. Replies: 21
    Last Post: 14th May 2012, 04:32 AM
  5. Replies: 1
    Last Post: 5th April 2012, 10:49 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •