Page 21 of 21 FirstFirst ... 11192021
Results 201 to 209 of 209

Thread: TBS Long Range Crossfire with eagle tree vector, what will eagle tree support say??

  1. #201
    Flyer of the lands Hoss's Avatar
    Join Date
    Sep 2014
    Location
    Jersey
    Posts
    3,380
    Quote Originally Posted by ridenwind View Post
    Is the TBS Tango transmitter compatible with the vector for fixed wing?
    Transmitters have nothing to do with vector. Vector just needs to talk to a receiver. As long as the tx can talk to a 6-7 channel RX, vector can be used with it.

    Scott

  2. #202
    Navigator
    Join Date
    May 2016
    Posts
    32
    Hello does anyone connect a Crossfire micro on a Vector kit?
    Thx for helping

  3. #203
    Navigator
    Join Date
    Jul 2014
    Location
    Allen TX USA
    Posts
    201
    Quote Originally Posted by Pimousse View Post
    Hello does anyone connect a Crossfire micro on a Vector kit?
    Thx for helping
    Sure, works just like the full sized Crossfire. Did you have a particular question?

  4. #204
    Navigator
    Join Date
    May 2016
    Posts
    32
    Nope, it was a missunderstanding by my side about the sbus configuration. It's working fine now.

    Did you knwo if it's possible to get the info from the vecor and send to a DJI occusync air system? It's possible with a cheap fc card with two pin.

  5. #205
    Navigator
    Join Date
    Jul 2014
    Location
    Allen TX USA
    Posts
    201
    Good deal you have it working. I have a Crossfire Micro connected to Vector Micro in a TBS-G2 frame - works great. Nope, sorry, I don't know anything about the DJI system - maybe someone else here does?

  6. #206
    Navigator
    Join Date
    Jun 2018
    Posts
    1
    Hi Volkz,

    it is possible to get the vectors barosensor on the the taranis (by using the crossfire nano->tx)?
    I will use the taranis variometer and not the osd vario from the vector.
    Currently I have all crossfire sensors and the gps shown up on my taranis (but nothing else).

    Any ideas?

  7. #207
    Navigator
    Join Date
    Aug 2015
    Posts
    7
    Quote Originally Posted by DWB80117 View Post
    Good deal you have it working. I have a Crossfire Micro connected to Vector Micro in a TBS-G2 frame - works great. Nope, sorry, I don't know anything about the DJI system - maybe someone else here does?
    I would Really, Really like to know your wiring config! I want to put the Vector Micro in my new Caipirinha.... any help would be great!

  8. #208
    Navigator
    Join Date
    Jul 2014
    Location
    Allen TX USA
    Posts
    201
    Not sure how much help I can be, the G2 is a quad - and the Capi is fixed wing. The setup to connect the Crossfire was easy. It just uses PPM over one channel - running the Wizard on the Eagletree pretty much sewed everything together nicely. If you have any specific questions about the connection I can try to help.

  9. #209
    aka PK nbias's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    Upstate, NY
    Posts
    111
    For those flying vector with their crossfire and wanting all the telemetry data back at their taranis:

    https://fpvlab.com/forums/showthread...T-(I2C)-Bridge

Similar Threads

  1. GPS Course from Home on Eagle Tree Vector
    By Papa Echo in forum Eagle Tree Systems
    Replies: 1
    Last Post: 26th August 2015, 08:56 PM
  2. Eagle Tree OSD Pro VS Vector?
    By Voguna in forum OSDs & Flight Controllers
    Replies: 2
    Last Post: 17th February 2015, 11:58 PM
  3. Eagle Tree Vector Red Green Led
    By mmoore112 in forum Eagle Tree Systems
    Replies: 10
    Last Post: 1st January 2015, 09:17 PM
  4. Eagle Tree Vector Problems
    By rgfidler in forum Eagle Tree Systems
    Replies: 16
    Last Post: 4th November 2014, 12:23 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •