image
Results 1 to 2 of 2

Thread: Zenmuse H3-3D upgrading to H4-3D - Settings changes?

  1. #1
    Navigator
    Join Date
    Mar 2015
    Posts
    2

    Zenmuse H3-3D upgrading to H4-3D - Settings changes?

    I have a DJI Phantom 2 v2 that came with a H3-3D gimbal for my Hero3 Black. I have needed to tape coins to the counterweight to balance the Hero3 with Layer Lens.

    I just ordered a Gopro Hero4 Black due to the price drop to $400 and plan to get the Zenmuse H4-3D for it (I know the H3-3D should work but that would mean even more weight added to the counterweight causing undue stress on the gimbal motors).

    My questions:

    1. Is the H4-3D a straight drop-in replacement for the H3-3D on the Phantom? Are other physical parts necessary (gimbal controller, etc.)?

    2. Can I simply do a re-calibration in the Phantom/Naza software or are there other settings that need to be changed in order to make the H4-3D work and balance properly?

  2. #2
    Navigator
    Join Date
    Mar 2015
    Posts
    2
    found the answer elsewhere

Similar Threads

  1. Upgrading the tiny telemetry gps
    By billyd in forum ImmersionRC
    Replies: 19
    Last Post: 6th April 2014, 06:05 AM
  2. Predator V2 goggle Upgrading.
    By bilco512 in forum IFR - Video Link Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 28th March 2014, 11:39 PM
  3. Upgrading from a Discovery Pro
    By MattJ in forum ROTORCRAFT
    Replies: 5
    Last Post: 20th February 2014, 02:30 PM
  4. Upgrading my sharks
    By benchmark in forum Fat Shark R/C Vision Systems
    Replies: 5
    Last Post: 28th December 2012, 03:07 PM
  5. EzOSD Problem upgrading from 1.10 to 1.14
    By hjboven in forum ImmersionRC
    Replies: 3
    Last Post: 15th August 2012, 02:43 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •