SurveilZone.com

Results 1 to 9 of 9

Thread: Can't get video

  1. #1
    Forum Member
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    18

    Can't get video

    I bought a sony super HAD II model HS1163 a few months ago. I finally got around to hooking things up tonight and I can't seem to get video. I have the immersion ezosd OSD. I turn everything on and I can see the osd information through my goggles but no picture from the camera. Yes, I took the lens cap off Any help would be appreciated.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	photo.jpg 
Views:	123 
Size:	219.9 KB 
ID:	50789   Click image for larger version. 

Name:	photo 2.jpg 
Views:	99 
Size:	190.6 KB 
ID:	50790  

  2. #2
    Forum Member
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Yamba nsw...Australia
    Posts
    5,611
    Your issue is explained on page 15 of the manual here http://www.immersionrc.com/downloads...al_EN_v1.0.pdf
    You have a 12v camera , at the moment you are only feeding it 5v through the EZOSD.
    Please wire up connections as in page 15 in the manual , and it should work
    Australia post: "delivering packages the day after you need them since 1809"

    "Light travels faster than sound -- thats why some people appear bright until you hear them speak" - Albert Einstein.

  3. #3
    Forum Member
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    Doylestown, PA
    Posts
    1,570
    Immersion has their own but I like these tiny little ones. I buy a bunch at a time.

    http://www.getfpv.com/12v-step-up-vo...regulator.html
    -Chris
    www.youtube.com/user/criccio

    [QUOTE=Zeeflyboy;562833]If it all ends badly this time, I'm quitting FPV and RC and taking up golf.[/QUOTE]

  4. #4
    Forum Member
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    18
    Thanks Criccio. DO you have pics of how this is setup? Would be a big help

  5. #5
    Forum Member
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    18
    Things are sorted out. Thanks everyone.

  6. #6
    Forum Member
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    HK
    Posts
    740
    Quote Originally Posted by wargor View Post
    Things are sorted out. Thanks everyone.
    Thanks all guys to help us to solve problem, any problem, contact us.

  7. #7
    Forum Member
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Yamba nsw...Australia
    Posts
    5,611
    Quote Originally Posted by wargor View Post
    Things are sorted out. Thanks everyone.
    Quote Originally Posted by SurveilZone View Post
    Thanks all guys to help us to solve problem, any problem, contact us.
    Your welcome guy's , glad it's sorted for you wargor !
    Australia post: "delivering packages the day after you need them since 1809"

    "Light travels faster than sound -- thats why some people appear bright until you hear them speak" - Albert Einstein.

  8. #8
    Forum Member
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    18
    I now have another issue with this camera. I finally got everything setup in the plane and ready to go. I went in and adjusted the camera per settings in another post here. Thought everything was good. I had a good picture and everything was set. I went to the field for a test flight and now my camera is only showing black and white. I reset the camera back to factory but it's still only showing black and white. Any idea's anyone? I have two other camera's that are working just fine but for some reason this one won't show color anymore.

  9. #9
    Forum Member
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    18
    My issue is resolved thanks to Harvey at SurveilZone. I had to change the day\night setting to color instead of auto. Great support!!

Similar Threads

  1. Video time base corrector to prevent blue screen / free when video signal is lost
    By HeliShredder in forum HD RECORDING / VIDEO EDITING
    Replies: 3
    Last Post: 19th November 2018, 06:28 PM
  2. Problem losing video link when video transmitter is touched or vibrated?
    By jjj_85 in forum IFR - Video Link Discussion
    Replies: 8
    Last Post: 29th October 2017, 10:29 PM
  3. Replies: 6
    Last Post: 18th August 2014, 10:13 PM
  4. 4S Video Link Board by IBCrazy (Video Aerial Systems), how to use?
    By Yosemite in forum Power Regulation / Power Distribution
    Replies: 0
    Last Post: 28th September 2013, 06:48 PM
  5. Replies: 10
    Last Post: 30th June 2011, 09:03 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •