image
Results 1 to 2 of 2

Thread: Third axis expansion

  1. #1
    Navigator snufflebunny's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Oakland California
    Posts
    321

    Third axis expansion

    Does anyone have any experience hooking one of the below boards up to a nulled alexmos board? I was told it would work but when i wire it up I get i2c errors everywhere.

    http://witespyquad.gostorego.com/32-...ontroller.html
    I have no idea what I'm doing

  2. #2
    Navigator tyrian869's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Posts
    268
    What happened to Whitespyquad store?
    CFP

Similar Threads

  1. 3 axis gimbal necessary?
    By Micrors4racer in forum Team-Black Sheep
    Replies: 2
    Last Post: 2nd April 2014, 05:15 PM
  2. Replies: 8
    Last Post: 27th December 2013, 10:59 PM
  3. Congratulations to ReadyMadeRC on your expansion!!!
    By UFOwithaGoPro in forum ReadyMadeRC
    Replies: 3
    Last Post: 4th May 2013, 04:11 PM
  4. What the FCC's Wi-Fi Expansion (5GHz) Means For You
    By Vintabilly_NS in forum INFORMATION BOOTH
    Replies: 5
    Last Post: 30th January 2013, 03:25 PM
  5. 2-axis or 3-axis mounts for FPV/AP?
    By Scooter in forum ROTORCRAFT
    Replies: 4
    Last Post: 23rd November 2011, 01:12 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •