image
Page 1 of 106 1231151101 ... LastLast
Results 1 to 10 of 1059

Thread: Funfly Naze 32 and GPS?

  1. #1
    Forum Member
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    Los Gatos, CA
    Posts
    29

    Funfly Naze 32 and GPS?

    Does anyone have any experience setting up a Naze 32 with GPS? Please share any experience and what firmware and model of GPS was used.

    -Robert

  2. #2
    Forum Member
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    Los Gatos, CA
    Posts
    29
    Never mind. I found my answer on the Multiwii forums. There is plenty of info over there to wade through.

  3. #3
    Forum Member
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    707

    Re: Funfly Naze 32 and GPS?

    Could you pls post the answer here i have the same question.

  4. #4
    Forum Member
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    Los Gatos, CA
    Posts
    29
    I would read through the Naze 32 thread on the Multiwii forum found here:

    http://www.multiwii.com/forum/viewtopic.php?f=22&t=2387

    There's also a good Naze 32 setup thread on rcgroups here:

    http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=1653753

    I'm planning to get a Ublox Neo-6M or Lea-6H. Apparently either work great with the Naze 32.

  5. #5
    Forum Member
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    Los Gatos, CA
    Posts
    29
    Once I get a GPS and get it connected, I'm happy to summarize here.

  6. #6
    Forum Member
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    2,307
    I got this today.. ublox 6m
    http://witespyquad.gostorego.com/fli...backplane.html
    ships from the USA and just as cheap as from Asia.

  7. #7
    Forum Member
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Farmington, MO
    Posts
    82
    anyone have this up and running?

  8. #8
    Forum Member
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Ireland & Portugal
    Posts
    372
    Yeah and running good.
    Ended up loading the Harakiri FW that has further improvements on the GPS support.
    www. [B]xRotor[/B] .net | [I][SIZE="1"]0x0FPV00[/SIZE][/I]
    youtube.com/Nandox7

  9. #9
    Forum Member
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Malmö, Sweden
    Posts
    406
    I also loaded latest harakiri summer games 2.5. The GPS information will not show in the GUI but the naze does its little red blinking that indicates satellite lock. Have yet to actually try it.

  10. #10
    Forum Member
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    Doylestown, PA
    Posts
    1,570
    I have a Naze32 Acro but i've considered swapping it out with a standard Naze32 to gain altitude hold and position hold. Does the Naze32 w/ GPS support some type of return to home? That's about the only reason I would want GPS.
    -Chris
    www.youtube.com/user/criccio

    [QUOTE=Zeeflyboy;562833]If it all ends badly this time, I'm quitting FPV and RC and taking up golf.[/QUOTE]

Page 1 of 106 1231151101 ... LastLast

Similar Threads

  1. Naze observations
    By spiked3 in forum OSDs & Flight Controllers
    Replies: 0
    Last Post: 22nd May 2013, 06:52 AM
  2. er9x and naze having problems
    By Tommy in forum RC TECH
    Replies: 5
    Last Post: 27th April 2013, 03:13 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •