PDA

View Full Version : New predator v2 grey screen



Bartold
9th July 2014, 01:05 PM
Just got the predator v2 hooked up. Flew once and before done took off goggles to land. Now I have a grey screen no matter what I do.

hpcoolahan
10th July 2014, 04:35 AM
you haven't bumped the switch on the bottom of the goggles have you ?

Bartold
11th July 2014, 07:21 PM
Thanks. That's what it was. I figured it out later on that day.

hpcoolahan
11th July 2014, 08:18 PM
Woohoo .... glad you got it sorted , don't worry , it's easy to overlook the easy things sometimes. ;)