PDA

View Full Version : NAZA 3.10 update HELP NEEDED!!



Adam-lambretta
14th May 2013, 05:10 PM
Hi Guys,
decided to attempt the version 2 update on my NAZA today but without sucess,

I was all up to date on the 1.8 assistant with 2.02 firmware,

so i downloaded the 2.10 assistant, then plugged the quad in as normal but get told that theres a "main controler Miss match" and that i should install latest firmware, so i close that window and im greated with a window saying current firmware is 2.02 on the controler and there are no updates.
http://i5.photobucket.com/albums/y162/adam-lambretta/photo_zps0f8b7896.jpg (http://s5.photobucket.com/user/adam-lambretta/media/photo_zps0f8b7896.jpg.html)

if i click update i see this

http://i5.photobucket.com/albums/y162/adam-lambretta/photo_zpsd97cfdbb.jpg (http://s5.photobucket.com/user/adam-lambretta/media/photo_zpsd97cfdbb.jpg.html)

If i try to open any other part of the assistant i get this message in the bottom corner for a few seconds

http://i5.photobucket.com/albums/y162/adam-lambretta/photo_zpsdde8c49a.jpg (http://s5.photobucket.com/user/adam-lambretta/media/photo_zpsdde8c49a.jpg.html)

Funny thing is the assistant is picking up my diferent flight modes when i switch between atti, gps and man.

Anyone god any ideas as to whats going on? ive installed theassistant 4 to 5 times tonight but the same every time and even tried on another p/c but the same again.

Adam.

diogoraphael
14th May 2013, 07:56 PM
im having the same problem!

PepsiCola
14th May 2013, 07:57 PM
DJI has pulled the 3.10 update in the last 48 hours, likely due to various bugs. We're going to have to wait for them to fix the issues that came up and put out a new version.

JohnVH
14th May 2013, 08:42 PM
mine updated automatically (let me know of one), been working great so far.

5h1f7y
15th May 2013, 01:22 AM
DJI has pulled the 3.10 update in the last 48 hours, likely due to various bugs. We're going to have to wait for them to fix the issues that came up and put out a new version.

LOL It was probably working really well with no bugs and they were worried about their reputation!

paintcast
15th May 2013, 01:36 AM
Same issue, can't update firmware on my Naza.

Adam-lambretta
15th May 2013, 03:00 AM
Would of been nice for Naza to put something on there website! Or a pop up when attempting to update! I spent 4 hours of my life that ill never get back trying to update 2 nazas, including a drive to my parents to try there PC.

Adam.

Adam-lambretta
15th May 2013, 03:01 AM
DJI has pulled the 3.10 update in the last 48 hours, likely due to various bugs. We're going to have to wait for them to fix the issues that came up and put out a new version.

Any firm evidence of this anywhere?

5h1f7y
15th May 2013, 03:03 AM
Um....the last six or so posts should do it.
Like DJI are going to update their customers haha. I'm pretty sure they need a translator for everything they do. It would be smart of them to just do the little things, like having their North American office write a coherent English manual. Also maybe state the limitations of their products before they sold them, as I'm sure they are aware of their own code's f*#k ups!

Adam-lambretta
15th May 2013, 04:19 AM
Um....the last six or so posts should do it.
Like DJI are going to update their customers haha. I'm pretty sure they need a translator for everything they do. It would be smart of them to just do the little things, like having their North American office write a coherent English manual. Also maybe state the limitations of their products before they sold them, as I'm sure they are aware of their own code's f*#k ups!
Last 6 posts only confirm that 2 others are having the same problem. Yet there are hundreds of people successfully updating. So it not really proof that Naza has pulled the update.

Ps. Please don't turn this thread into another "rip the shit out of Naza and Naza pilots thread".

5h1f7y
15th May 2013, 04:38 AM
No worries. Yeah I wouldn't have a clue really about the update....

PeteDee
15th May 2013, 05:56 AM
Worked fine for my two, did a lot of flying with my 450 with gimbal, flew perfectly, well as perfectly as I can fly with it, made me look pretty good chasing downhill skateboarders.

Adam-lambretta
15th May 2013, 06:25 AM
Worked fine for my two, did a lot of flying with my 450 with gimbal, flew perfectly, well as perfectly as I can fly with it, made me look pretty good chasing downhill skateboarders.

When did you update? Within last day or two? Or before.

Could do with someone who has already updated trying to do another.

tontonmoi
15th May 2013, 11:34 AM
I also have the same problem with my naza v1 and lost 3 hours of my life. Why does DJI didn't say anything about this issue!

tontonmoi
15th May 2013, 11:40 AM
I also have the same problem with my naza v1 and lost 3 hours of my life. Why does DJI didn't say anything about this issue! And also what is the difference between the naza v2 and v1 apart from the color :-)

tontonmoi
15th May 2013, 11:56 AM
Today, 04:44 AM
#10583
DJI INNOVATIONS
DJI-Innovations.com
Joined Jul 2011
287 Posts
Naza-M V3.1 Firmware Can Not Be Upgraded!
Since the Naza-M V3.10 firmware has been launched, we received some feedbacks that the aircraft cannot be armed after updating and the center position of the stick is abnormal.

We currently suspended the upgrade of firmware V3.10. And DJI will release new firmware in the very near future.

For those who had already upgraded the firmware V3.10, you can use the Assistant Software V1.8 to restore to firmware V2.02, and you can download the software from: http://www.dji-innovations.com/downl...a-m-downloads/


They are really fool! We can be happy not to upgrade since the 3.1 version has done lots of crash because the motors stopped in the air !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PeteDee
15th May 2013, 02:54 PM
Info from DJI about downgrading here.

http://www.helifreak.com/showthread.php?t=530114

j45on
15th May 2013, 02:58 PM
Mine worked flawlessly at the weekend,wondering if I should downgrade or not :confused:

JohnVH
16th May 2013, 12:24 AM
mine worked fine too, other than feeling like a trainer, I just downgraded tonight, the GPS worked better on the v3.1 but it was more responsive on the earlier version.

PeteDee
17th May 2013, 03:11 AM
When did you update? Within last day or two? Or before.

Could do with someone who has already updated trying to do another.

Pretty much as soon as the update was available I did the update.