Results 1 to 2 of 2

Thread: Tbs unify pro v3 - smartaudio with betaflight problem

  1. #1

    Tbs unify pro v3 - smartaudio with betaflight problem

    Hello guys,
    I have a kind of problem with the unify pro v3 connected to a dys f4 pro FC, which the problem is every time I power up the drone, there is a very weak transmission from the unify, so what I do is getting very close with the rx and get into the vtx settings via the fc osd, and then I just go to 'set' tab and choose set-yes, and then the video transmission is good. I have to mention that the frequency and the transmission power is presetted by me via the osd and it saved well, the only issue is that at system start it's not transmitting well and every reset I need to press 'set' at the vtx tab on the osd.
    the smartaudio cable is connectedto the vtx6 on the fc and defined on betaflight as uart6 smartaudio.
    Any help will be appreciated.

    Last edited by 3Dor.b; 25th January 2018 at 05:38 AM.

  2. #2
    Had the same issue with a Unify pro HV you need disable pit mode.

Similar Threads

  1. Replies: 10
    Last Post: 18th September 2017, 09:51 PM
  2. TBS Unify SmartAudio and S.Port problems
    By deanfourie in forum Team-Black Sheep
    Replies: 5
    Last Post: 22nd June 2017, 07:22 AM
  3. Replies: 0
    Last Post: 28th April 2017, 02:45 AM
  4. Vortex Betaflight problem - ARMING
    By true911 in forum Immersion Vortex Support
    Replies: 4
    Last Post: 12th March 2017, 03:56 PM
  5. Betaflight 2.5.3 Throttle problem
    By Raydee in forum Immersion Vortex Support
    Replies: 2
    Last Post: 20th November 2016, 11:28 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts