Results 1 to 3 of 3

Thread: Crossfire to apm 2.6 using d-port or s-port without converter

  1. #1

    Crossfire to apm 2.6 using d-port or s-port without converter

    I'm mostly interested in knowing if this is possible. Rx ch1 will be ppm, ch4 will be serial tx, ch3 will be serial rx. The goal is to have my apm 2.6 spit out d-port or s-port telemetry, send it over the transparent serial link, and show up as discoverable sensors without needing any extra converter pieces.

  2. #2
    Navigator cracymarc's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Location
    Germany
    Posts
    160
    Quote Originally Posted by scotty562 View Post
    I'm mostly interested in knowing if this is possible. Rx ch1 will be ppm, ch4 will be serial tx, ch3 will be serial rx. The goal is to have my apm 2.6 spit out d-port or s-port telemetry, send it over the transparent serial link, and show up as discoverable sensors without needing any extra converter pieces.
    why don't you use mavlink on both sides?
    this way you can have all the sensors and rc over mavlink without problems

    Gesendet von meinem ASUS_Z00AD mit Tapatalk

  3. #3
    I'm not aware of any way for the Taranis to discover mavlink telemetry as sensors without converting it.

Similar Threads

  1. PDB with OSD USB port blocks USB port on SPracing F3 board
    By Flippertribe in forum OSDs & Flight Controllers
    Replies: 13
    Last Post: 13th October 2016, 11:50 PM
  2. DOM v2 AV port
    By powlikethat in forum Fatshark Support
    Replies: 0
    Last Post: 31st August 2015, 03:56 PM
  3. Hello from Port Ludlow, WA
    By GM_Skidjit in forum PILOT'S CHECK IN
    Replies: 5
    Last Post: 22nd September 2014, 08:24 PM
  4. What port is what?
    By constantmotion in forum DragonLink RC
    Replies: 0
    Last Post: 18th May 2014, 11:22 PM
  5. Replies: 3
    Last Post: 14th August 2013, 03:37 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •