Results 1 to 3 of 3

Thread: TBS Crossfire - not powering up (taranis)

  1. #1

    TBS Crossfire - not powering up (taranis)

    HI all,

    I've just installed my TBS Crossfire TX using the supplied module adapter - the unit isn't powering on even though I've turned off internal RF and turned on External RF (CSRF mode).

    Anyone experienced this issue? The unit powers up fine on USB and I was able to update the firmware, but it won't power through the TX.

  2. #2
    Heya i had the same problem and later on a friend of mine, the thing was the pinns from the Taranis was missing the connector in the module, easy fix just bend the pins in the Taranis bay a bit (be carefull and make small steps) and try to ”wiggle” abit when inserting the module it should go easy to put in after this.

  3. #3
    In addition to above, double check the ext cable. Make sure it's clicked into place. I thought I had mine in but didn't press it in hard enough.

Similar Threads

  1. TBS MICRO CROSSFIRE +TARANIS PLUS PROBLEM!!!!
    By BRAMO_FPV in forum Team-Black Sheep
    Replies: 1
    Last Post: 18th October 2017, 11:22 PM
  2. TBS Crossfire on Taranis x9 Power Supply Question
    By madchefmark in forum TBS Support
    Replies: 6
    Last Post: 7th February 2017, 02:48 PM
  3. Crossfire With FrSky Taranis X9D Plus
    By hodu in forum TBS Support
    Replies: 6
    Last Post: 10th October 2016, 07:14 PM
  4. Tbs Crossfire Taranis no video..
    By stuza in forum Team-Black Sheep
    Replies: 7
    Last Post: 30th July 2016, 06:48 AM
  5. CC3D/PPM/Crossfire Micro/Taranis
    By Mark Mywards in forum TBS Support
    Replies: 1
    Last Post: 3rd March 2016, 09:06 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •