www.immersionrc.com

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 23

Thread: Led boot up help

  1. #1

    Led boot up help

    Hi I've searched and can't seem to find anything can anyone tell me pls when I boot up the vortex and the green leds start up the very last one in the line doesn't light up can anyone tell me what that means thanks lol my bad that's the way it boots up jeez there's a lot to learn
    Last edited by toffa; 13th August 2017 at 12:08 PM.

  2. #2
    Navigator
    Join Date
    Jul 2016
    Location
    Walking over to pick up the pieces
    Posts
    161
    Click image for larger version. 

Name:	ledboard.jpg 
Views:	17 
Size:	91.7 KB 
ID:	77329Aslong as it flashes green at the send, you're good to go!

  3. #3
    Co-Pilot ImmersionRC Support's Avatar
    Join Date
    Apr 2016
    Posts
    1,754
    Yes you are good to go.

  4. #4
    Thanks guys appreciate the answers and I take it you think I have a 285 silverarrow that's possibly why the fw u posted doesn't really go with the tunes I loaded I only notice when I was at the field the UMMAGAWD tune was for 1900 iv and not the 2300 I needed so it's the 250 pro and UMMAGAWD I have silverarrow but appreciate all you guys help

  5. #5
    Navigator
    Join Date
    Jul 2016
    Location
    Walking over to pick up the pieces
    Posts
    161
    Quote Originally Posted by toffa View Post
    Thanks guys appreciate the answers and I take it you think I have a 285 silverarrow that's possibly why the fw u posted doesn't really go with the tunes I loaded I only notice when I was at the field the UMMAGAWD tune was for 1900 iv and not the 2300 I needed so it's the 250 pro and UMMAGAWD I have silverarrow but appreciate all you guys help
    Hmmm, what version of the vortex do you have? Because the 285 firmware would not even be able to be loaded on a 250 due to different FC hardware and versions.

  6. #6
    All loaded on ok but not one tune was for the 2300 kv motorrs

  7. #7
    His Royal Sassiness ssassen's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Netherlands
    Posts
    9,623
    Quote Originally Posted by toffa View Post
    All loaded on ok but not one tune was for the 2300 kv motorrs
    What Vortex quad do you have and what firmware are you loading?
    Purveyor of the FPV secret sauce at ImmersionRC

  8. #8
    It's is just the 250 pro and have now loaded the latest fw on the vortex with final glide and UMMAGAWD tunes that's what I did have on but as I said the battery warning didn't appear the last time I flew and nobody came up with a solution why and immersion didn't comment on my post

  9. #9
    His Royal Sassiness ssassen's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Netherlands
    Posts
    9,623
    It makes no sense to load UMG firmware onto a stock 250 Pro as it doesn't have the same motors fitted, so the tune will be off, please stick to the firmware that's intended for that particular model.
    Purveyor of the FPV secret sauce at ImmersionRC

  10. #10
    Navigator
    Join Date
    Jul 2016
    Location
    Walking over to pick up the pieces
    Posts
    161
    Quote Originally Posted by ssassen View Post
    It makes no sense to load UMG firmware onto a stock 250 Pro as it doesn't have the same motors fitted, so the tune will be off, please stick to the firmware that's intended for that particular model.
    I'm pretty sure he's running a older version of the 250 (not ummagawd ) firmware, because he was having issues with the latest firmware. I think there might be something misuderstood here, because neather the stock vortex 250, stock vortex 285, or the ummagawd edetion run 1900 kv motors.

Similar Threads

  1. EZOSD no OSD display on first boot up
    By Blue Sweeper in forum ImmersionRC Support
    Replies: 0
    Last Post: 9th March 2016, 10:48 AM
  2. boot loader
    By mizzen in forum Team-Black Sheep
    Replies: 3
    Last Post: 4th March 2016, 03:14 PM
  3. HeadPlay - Do they need a USB drive inserted to boot up?
    By Priel in forum Ground Stations...
    Replies: 6
    Last Post: 27th August 2013, 11:23 PM
  4. EZOSD sometime will boot and it wont,
    By n6nev in forum ImmersionRC
    Replies: 0
    Last Post: 30th March 2013, 05:15 PM
  5. ezosd boot problem
    By Rasper in forum ImmersionRC
    Replies: 23
    Last Post: 26th April 2012, 10:13 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •