Results 1 to 3 of 3

Thread: TBS Blackbox Sainity Help needed....

  1. #1

    TBS Blackbox Sainity Help needed....

    I have a TBS blackbox I am trying to connect into a RotorX Atom V3. I cannot get data to log.

    I notice when I take the SD card out and power the copter, the OSD shows that I don't have an SD card, so I at least know the FPVision board sees the blackbox. It just doesn't log data.

    I have tried two separate SD cards I know work.
    Turned on Blackbox switch in beta flight
    Set BlackBox mode to coincide with the 'arm' switch, such that when armed, it's also blackbox active.
    The blackbox tab only shows serial, and I set serial to 1k.

    I am not sure what to do on the ports page, and tried several permutations, including turning on blackbox logging on all three uarts at the same time.

    I here there is a 'set blackbox_device = xxx' setting on the command line. It's set to serial, but I tried SPIFLASH, but that was just a guess and didn't work.

    Any help would be appreciated.

  2. #2

    Issue with TBS support.. #728424 TBS BlackBox Not Logging

    Quote Originally Posted by BTBlueSkies View Post
    I have a TBS blackbox I am trying to connect into a RotorX Atom V3. I cannot get data to log.

    I notice when I take the SD card out and power the copter, the OSD shows that I don't have an SD card, so I at least know the FPVision board sees the blackbox. It just doesn't log data.

    I have tried two separate SD cards I know work.
    Turned on Blackbox switch in beta flight
    Set BlackBox mode to coincide with the 'arm' switch, such that when armed, it's also blackbox active.
    The blackbox tab only shows serial, and I set serial to 1k.

    I am not sure what to do on the ports page, and tried several permutations, including turning on blackbox logging on all three uarts at the same time.

    I here there is a 'set blackbox_device = xxx' setting on the command line. It's set to serial, but I tried SPIFLASH, but that was just a guess and didn't work.

    Any help would be appreciated.
    Hello!! Is there a reason you are not replying to this support ticket or is your support just that bad!!?!?

  3. #3
    Pilot doobie's Avatar
    Join Date
    Jan 2015
    Location
    ontario canada
    Posts
    1,456
    I know my blackbox don't record till the quad is 5 or 6ft off the ground
    flyin HIGH

Similar Threads

  1. TBS BlackBox?
    By SilviaSGP06 in forum Team-Black Sheep
    Replies: 259
    Last Post: 17th February 2017, 05:57 AM
  2. TBS Blackbox and Flytrex ?
    By stuza in forum Team-Black Sheep
    Replies: 2
    Last Post: 15th February 2017, 05:36 PM
  3. TBS Blackbox and 3DR Pixhawk
    By beo1329 in forum TBS Support
    Replies: 0
    Last Post: 8th February 2017, 03:06 AM
  4. TBS Blackbox
    By alwil in forum Team-Black Sheep
    Replies: 5
    Last Post: 25th October 2016, 09:36 AM
  5. Released: TBS BlackBox
    By Trappy in forum Team-Black Sheep
    Replies: 74
    Last Post: 30th July 2015, 02:01 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •