Results 1 to 3 of 3

Thread: TBS Gemini doesn't start

  1. #1
    Navigator
    Join Date
    Mar 2017
    Location
    Hamburg, GER
    Posts
    4

    TBS Gemini doesn't start

    My problem is that I can't bring the gemini to fly....
    I set up all the settings as said in the manual, I even tried to set the arming setting on "always armed".

    It beeps when I turn it on , but then it doesn't do anything.
    I just can't bring the motors to live :''(
    After a few seconds it beeps once every few seconds, like it doesn't get any input.

    The configuration wizard worked fine, so it can't be a wrong binding.

    How do I start this thing???

  2. #2
    Navigator
    Join Date
    Mar 2015
    Posts
    8
    is it bound properly to the transmitter?

  3. #3
    Navigator
    Join Date
    Mar 2017
    Location
    Hamburg, GER
    Posts
    4

    Solved

    Quote Originally Posted by nev99 View Post
    is it bound properly to the transmitter?
    Thank you I already solved it and it flys Great.
    My Tau Labs wasn't quit right :-)

Similar Threads

  1. Motor 3 doesn't want to play along
    By Keuning in forum OSDs & Flight Controllers
    Replies: 2
    Last Post: 12th October 2016, 09:09 AM
  2. TBS 30A ESC with X8R doesn't work
    By Meerkat in forum TBS Support
    Replies: 4
    Last Post: 14th April 2016, 01:50 AM
  3. This doesn't seem right
    By HeyGeorge in forum OSDs & Flight Controllers
    Replies: 2
    Last Post: 28th May 2014, 04:14 PM
  4. EzUHF doesn´t work
    By larmos12 in forum ImmersionRC
    Replies: 5
    Last Post: 16th November 2012, 06:35 AM
  5. If this doesn't make you sad...
    By Scotttu in forum OFF-TOPIC
    Replies: 1
    Last Post: 11th April 2012, 01:06 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •