Page 20 of 20 FirstFirst ... 10181920
Results 191 to 193 of 193

Thread: Powercube FPVision

  1. #191
    With Betaflight 3.2 Beta released and some of the talk I see in terms of issues with TBS OSD and BF 3.2, I was wondering if someone could provide some detail in terms of these issues or incompatibilities that one could have when upgrading to BF 3.2 and the TBS Powercube. I am currently running 3.1.7 and have the TBS 2-in-1 FPVision stack. Will the OSD not work as it is in 3.1.7? Will I not be able to change PIDS, Camera settings, VTX settings, etc. the way I do now with the FPVision OSD if I do upgrade to BF 3.2? Thanks for any input...

  2. #192
    Navigator WDZaphod's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Location
    Switzerland
    Posts
    186
    Quote Originally Posted by qavflyer View Post
    Will the OSD not work as it is in 3.1.7? Will I not be able to change PIDS, Camera settings, VTX settings, etc. the way I do now with the FPVision OSD if I do upgrade to BF 3.2? Thanks for any input...[/COLOR]
    I think it depends what Radio / Transmission you're using. Without Betaflight BST Support, the Flight Mode Display, Arming Message, AHI, PID Settings, vTX-Channel change and RSSI will not work I guess.
    If you're using a Crossfire, RSSI and vTX Control should work as usual.
    I did not try - this is based on my understanding how the powercube works.
    If there must be trouble, let it be in my day, that my child may have peace.

  3. #193
    Quote Originally Posted by WDZaphod View Post
    I think it depends what Radio / Transmission you're using. Without Betaflight BST Support, the Flight Mode Display, Arming Message, AHI, PID Settings, vTX-Channel change and RSSI will not work I guess.
    If you're using a Crossfire, RSSI and vTX Control should work as usual.
    I did not try - this is based on my understanding how the powercube works.
    I am using the Spektrum Quad Race Serial Receiver with Diversity. So with this receiver, if I upgrade to BF 3.2 I will not be able to have the OSD controls that I currently have with the FPVision (CorePro) and BF 3.1.7 such as Camera settings, VTX settings, PID settings, etc. Is TBS planning to address this and fix it with their own release of BF 3.2 via the TBS agent? I don't plan on upgrading to BF 3.2 until the "stable" release of it in Oct. so I hope TBS addresses this issue asap.

Similar Threads

  1. TBS POWERCUBE
    By Sandman1646 in forum Team-Black Sheep
    Replies: 1704
    Last Post: 21st August 2017, 05:31 PM
  2. LEDs for TBS PowerCube
    By SeanyP in forum Team-Black Sheep
    Replies: 3
    Last Post: 17th March 2017, 04:27 PM
  3. PowerCube and DFU Not Getting Along
    By WingsThree in forum TBS Support
    Replies: 0
    Last Post: 4th May 2016, 05:03 PM
  4. Need help with my TBS powercube!
    By Smallz in forum OSDs & Flight Controllers
    Replies: 0
    Last Post: 4th May 2016, 12:37 PM
  5. help with powercube and x4r
    By Gorillionaire in forum RC TECH
    Replies: 1
    Last Post: 25th March 2016, 11:53 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •