PDA

View Full Version : Connecting computer to naza for calibration



Beachflyer
15th April 2013, 09:52 PM
When I connect my naza to computer it shows MC on and I can't calibrate. Any ideas?

TZZDC1241
16th April 2013, 12:24 AM
Have you tried powering the quad up with the battery? I'm assuming you're just connecting the naza MC without actually powering the thing on.

Aklim
16th April 2013, 02:05 AM
What he said + try cycling power on everything too, reboot computer/NAZA software, and reconnect cable -- I've found that sometimes NAZA is flaky and just needs a reset. Also make sure to turn on your transmitter first, then plug in battery on quad with cable connected to NAZA.

Red Dog NZ
16th April 2013, 02:10 AM
Turn Transmitter on.
Plug in and power Quad.
Plug the usb into the quad.
Plug the usb into the computer
Start Naza Assistant.
Good to go.

m.cheraghi
16th April 2013, 03:55 AM
Make sure you have installed the USB-driver availble from DJI.
Not only the assistant, but the driver also!

Beachflyer
16th April 2013, 08:52 AM
Thanks guys for all the responses. Got pulled away after posting last night and did not get to check responses.
I will try a couple of the suggestions and let you know.

Beachflyer
16th April 2013, 09:14 AM
I had not installed the USB driver, that took care of it. Thanks for all the help.

PeteDee
28th April 2013, 04:52 AM
If you don't get a green light when you plug in the USB cable there is usually a problem with the driver.

Pete